Uni-mount nieuwe hoofdsponsor Jolly JumpersHet eredivisieteam van Jolly Jumpers 2020-2021, met Uni-mount als sponsors. (Foto: Herman Zandhuis)
Van de redactie | 24-09-2020
TUBBERGEN - Uni-mount is de nieuwe hoofdsponsor van de Tubbergse basketbalsters van Jolly Jumpers.

Uni-mount is innovator op het gebied van ontwikkeling van lucht-water warmtepompen. Het bedrijf steunt eredivisieploeg Jolly Jumpers voor de komende 2 jaar.

Harold Hofhuis, eigenaar van Uni-Mount, vertelt over het sponsorschap: “Vanuit de huidige partnering is deze stap mogelijk geworden. De ambities van de club spreken mij aan en sluiten mooi aan bij ons product. Om ons product meer bekendheid te geven, is de aandacht door het hele land van grote waarde, dan is het mooi dat Jolly Jumpers Dames 1 een landelijk bereik heeft. Door middel van deze partnerschap leveren we zo een mooie bijdrage voor de sportieve ambities van de club.”

Geen onbekende

Ook Ard Mulder, actief binnen de sponsorcommissie van Jolly Jumpers, is erg enthousiast over de ontwikkelingen binnen de club, maar dan vooral met hoofdsponsor Uni-Mount.
“Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling van partnering en vinden dit een mooi voorbeeld hoe partnering kan groeien. Eigenaar Harold Hofhuis is geen onbekende voor de vereniging. Al jaren ondersteunt hij het team met zijn installatiebedrijf Eppink. Uni-mount is een innovatief bedrijf met een schitterend product; wij zijn dan ook blij dat we onze partnerschap hebben kunnen laten groeien. Gezamenlijk kunnen we het land door en meer bekendheid generen. We zijn trots dat we met hem de volgende stap hebben kunnen nemen.”
De ondertekening van het partnerschap tussen Jolly Jumpers en Uni-mount. (Foto: Eigen foto)

 
Volg ons