Zomertour KNVB met diverse activiteiten op LageveldDrukke pinkstermaandag op Het Lageveld (Foto: News United / Kevin Sand)
Van de redactie | 03-08-2020
WIERDEN - Waterratten en jonge waterontdekkers zijn welkom op het Lageveld tijdens de Zomertour van de landelijke Zwembond op vrijdagmiddag 7 augustus. Er zijn diverse clinics waaraan jongeren mee kunnen doen. Wie zeker wil zijn van een plek kan zich vooraf aanmelden via www.knzb.nl/evenementen__oranje/zomertour/
Indien er plek is kan men ook nog meedoen als men langskomt op de middag zelf.

De Zomertour komt op 7 augustus langs van 13.00 tot 17.00 uur op het Lageveld, Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden. Een mooi programma is samengesteld voor waterratten en sportliefhebbers. Voor alle activiteiten die hieronder benoemd zijn is minimaal een A diploma vereist!

Swimstar 13.00-14.00 uur
Tijdens deze Swimstar les maken kinderen op een speelse manier kennis met de zwemsport of andere zwemactiviteiten. Kinderen ontdekken door middel van diverse spelletjes, hoe gaaf het is om in het water bezig te zijn. Tegelijkertijd werken kinderen aan hun veiligheid in het water. Keuze kan hierin gemaakt worden tussen: snorkelen, survival, waterpret en ouder-kind fun.

Clinic Open Water Zwemmen 14.00-15.00 uur
Krijg een clinic om je open water skills te verbeteren! Ben je enthousiast na deze clinic? Doe vervolgens mee aan een virtuele race in het open water en zet de beste tijd neer! Je kunt zelf een geschikte afstand kiezen. Neem je smartwatch met GPS of telefoon met tracker-app mee en upload het resultaat na afloop zodat je het kunt vergelijken met andere deelnemers in het land.

Mijnzwemcoach 15.00-16.00 uur
Heb je vroeger geen borstcrawl geleerd en wil je deze zwemslag nog altijd onder de knie krijgen? Of ben je een echte banenzwemmer, maar zwem je altijd schoolslag en zou je hier technisch beter in willen worden? Kom dan naar deze leuke Mijnzwemcoach clinic. tijdens deze clinic gaan we aan de slag om jouw zwemtechniek en -conditie te verbeteren.

Clinic Open Water Zwemmen
16.00-17.00 uur Krijg een clinic om je open water skills te verbeteren! Ben je enthousiast na deze clinic? Doe vervolgens mee aan een virtuele race in het open water en zet de beste tijd neer! Je kunt zelf een geschikte afstand kiezen. Neem je smartwatch met GPS of telefoon met tracker-app mee en upload het resultaat na afloop zodat je het kunt vergelijken met andere deelnemers in het land.
www.hetlageveld.nl
Volg ons