Excursie langs Regge in WierdenOp stap langs de Regge (Foto: Landschap Overijssel)
Van de redactie | 14-07-2020
WIERDEN - Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursie langs de Regge op zondag 19 juli. De excursie duurt circa twee uur. Na aanmelding ontvangt de deelnemer de exacte startlocatie en tijd.

Voor deze wandelexcursies zijn de kosten 5,- euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen nemen op vertoon van hun pasje gratis deel.

Onderweg krijgt men van de landschapsgidsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel. Daarnaast is er een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied. Deze wandeling vindt ook plaats op 23 augustus 2020. Rekening houden met corona Ook tijdens onze wandelingen wordt rekening gehouden met het coronavirus. Er wordt anderhalve meter afstand gehouden. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Deelnemers dienen zich vooraf online aan te melden. Zonder aanmelding kan men niet mee. De starttijd ontvangt men na aanmelding. Kijk voor meer informatie excursie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2020
Volg ons