Kaliber weer open met heus ‘loopfilmpje’Het 'loopfilmpje' van Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal. (Foto: Kaliber Kunstenschool)
Van de redactie | 04-06-2020
OLDENZAAL – Blijdschap bij Kaliber kunstenschool in Oldenzaal: de lessen worden weer hervat. De dans-, kunst- en muziekschool maakt werk van de heropening en maakte zelfs een heus ‘loopfilmpje’.

Kaliber Kunstenschool gaat sommige lessen weer hervatten. De groepslessen theater, musical en dans gaan buiten plaatsvinden en andere lessen worden weer in het gebouw gegeven. Een deel van de lessen wordt nog steeds online gegeven omdat het niet haalbaar is om iedereen op locatie les te geven met de coronamaatregelen.

Kaliber is druk geweest om het gebouw aan de Sparstraat geschikt te maken voor lesgeven met inachtneming van coronaregels. Zo zijn de gebouwen volgeplakt met tape, zijn verkeersborden geplaatst, zien we plastic schermen bij de balies en bij binnenkomst staan desinfectiepalen opgesteld.

Loopfilmpje
Er zijn ook speciale looproutes. Om de leerlingen daar zo goed mogelijk voor te bereiden, zijn video’s gemaakt met de looproutes in de gebouwen. Deze zijn te bekijken op het YouTube-
kanaal en facebookpagina van Kaliber.
Het filmpje is overigens niet alleen handig voor leerlingen; het is meteen een manier om even binnen te kijken in het gebouw.
Volg ons